baner

Klimaatbeheersing

“Airco's in alle soorten en maten“

Producten

Single split units zijn airconditioners van 1 buitenunit gekoppeld aan 1 binnenunit. Bij particuliere toepassingen zijn het vooral deze Single Split systemen die snel en eenvoudig geïnstalleerd worden om te voorzien in een gezond binnenklimaat. Afhankelijk van de ruimte, uw voorkeur en de bouwtechnische mogelijkheden kiest u voor onze:

Wandmodellen
Wandmodellen worden vooral gebruikt in kleine ruimtes zoals slaapkamers, werkkamers of kleine kantoorruimtes. Ze zijn eenvoudig en snel te plaatsen, en zijn een elegante oplossing waar geen vals plafond voorhanden is.

koren airco wandmodellen

Cassettemodellen
Dit type toestel wordt bijna volledig ingebouwd in het vals plafond; enkel het stijlvol decoratiepaneel blijft zichtbaar. De behandelde lucht wordt uitgeblazen in één, twee of vier richtingen. Een stille oplossing voor winkels, restaurants, kantoren, enz.

koren airco cassettemodellen

Kanaalmodellen
Bij dit type toestel zijn enkel discrete roosters zichtbaar. Het toestel zelf wordt volledig weggewerkt in een vals plafond, een technische ruimte,... De lucht wordt dan via flexibels of buizen naar de verschillende inblaasroosters verdeeld.

koren airco kanaalmodellen

Vloer/Plafond & consolemodel
Samsung's console en plafond air conditioners passen in elk interieur en zijn zeer flexibel te plaatsen. Zo heb je meer keuze in verband met de plaatsing van het toestel. "Cool" zijn was nooit zo stijlvol.

koren airco Vloer Plafond consolemodel

FJM - Free Joint Multi Systeem
Wilt u meerdere ruimten conditioneren? Of betreft het een toepassing in een grotere ruimte, zoals een winkel, showroom of kantoor? Dan is een Free Joint Multi Systeem interessant. Op 1 buitenunit kunnen tot wel 5 binnendelen worden aangesloten. Het systeem is bovendien standaard uitgevoerd met de Smart Inverter Technologie, waarmee een flinke energiebesparing wordt gerealiseerd.

koren airco FJM - Free Joint Multi Systeem

Contact

Koren Airco bv
Prins Hendrikstraat 2
2802 JH Gouda
T 0182-534031
E info@koren-airco.nl