baner

Klimaatbeheersing

“Airco's in alle soorten en maten“

Over ons

Een vaste airco installatie bestaat vrijwel altijd uit een buitendeel en een binnendeel die door leidingen met elkaar zijn verbonden. Het binnendeel zuigt lucht aan die door een filter gelijktijdig gereinigd wordt. Het koudemiddel neemt de warmte in de ruimte over en wordt naar het buitendeel geleid waar de warmte aan de buitenlucht wordt afgegeven. Na afkoeling wordt de gekoelde en gefilterde lucht weer de ruimte in geblazen. Door het proces om te keren kan de airconditioner op een hele efficiënte en energiezuinige manier verwarmen. Afhankelijk van uw keuze kan het systeem koelen, verwarmen, ventileren, de luchtvochtigheid regelen en de lucht zuiveren.

Het kiezen van een systeem met de juiste capaciteit is van het grootste belang. Het vermogen mag niet te laag, maar ook niet te hoog zijn. Het berekenen, installeren en het onderhoud van een aircosysteem is werk voor een erkend installateur. Alleen dan bent u verzekerd van een comfortabel gevoel en een schone en zuivere lucht.

Koren Airco heeft ruime ervaring in het leveren, installeren en onderhouden van aircosystemen voor een brede doelgroep. Dus of het nu een systeem is voor in de slaapkamer of een klimaatbeheersingssysteem voor een kantoor of utiliteitsgebouw, bij Koren Airco bent u aan het juiste adres. Deze productinformatie geeft u een indruk van de mogelijkheden. Wilt u meer weten over de aanschaf of vervanging van airco-installatie? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag een deskundig en vrijblijvend advies op maat

Contact

Koren Airco bv
Prins Hendrikstraat 2
2802 JH Gouda
T 0182-534031
E info@koren-airco.nl